Viren Ajodhia trekt zich terug uit RvC van EBS

GFC NIEUWS- Energiedeskundige Viren Ajodhia (VHP) heeft zich teruggetrokken als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS).
Er is commotie ontstaan nadat bekend werd dat de RvC wordt geleid door Andy Rusland, die in 2017 door de NDP daar geplaatst werd. Rusland is nu door de ABOP voorgedragen.
De overige leden van de RvC zijn: Leo Brunswijk (ABOP), Ruth Deira (VHP) en Kenneth Profijt, die aanzit namens de vakbond).
Ajodhia schrijft hierover het volgende:
“Beste EBS-ers, ik weet dat velen van u enorm teleurgesteld zijn met de recente ontwikkelingen mbt benoeming RvC leden. Door de huidige prescom te behouden wordt een signaal gegeven dat er geen werkelijke intentie is om EBS te gaan redden, maar juist om door te gaan met het roven en stelen. Daarvan kan ik helaas geen onderdeel zijn. Mijn naam staat nu op een lijst (met AR als prescom) waar ik principieel geen deel van kan zijn. Ik zal op andere manieren proberen een bijdrage te leveren aan Suriname en EBS, een bedrijf dat mij dicht bij het hart ligt. Geeft u de hoop niet op.”

Overige berichten