fbpx
Vijf mannen vrijgesproken van verkrachting omdat bewusteloos slachtoffer niet tegenstribbelde

GFC NIEUWS- Een groep mannen is vrijgesproken van groepsverkrachting, omdat het 14-jarig slachtoffer niet tegenstribbelde tijdens de aanval.

Alhoewel de rechtbank in Spanje aanhaalde dat seksueel misbruik plaatsvond, was die niet in staat om de mannen te veroordelen voor verkrachting.

Onder de Spaanse wetgeving kan seksueel misbruik alleen worden gecategoriseerd als verkrachting als de daders geweld toepassen of het slachtoffer intimideren.

De aanval vond plaats in 2016 in Manresa, een stad in het noordwesten van Barcelona.

In de rechtszaal werd aangehaald dat het slachtoffer alcohol en drugs had gebruikt on een verlaten gebouw en verloor daarna het bewustzijn.

Zij werd vervolgens beurtelings door de mannen verkracht, terwijl ze bewusteloos op de grond lag.

Ondanks het meisje niet in staat was om zich te verdedigen en ze minderjarig is, kunnen de mannen niet veroordeeld worden voor verkrachting, omdat ze niet gewelddadig waren.

De mannen kregen een mildere gevangenisstraf en wel tussen 10-12 jaar.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…