fbpx
Vijf luchtvaartmedewerkers aangehouden in zes kilogram cocaïnezaak

GFC NIEUWS- De afdeling Narcotica Brigade van de politie heeft nog vijf personen aangehouden voor hun betrokkenheid bij de ruim zes kilogram cocaïne die was aangetroffen in een vliegtuig op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven.

Het betreft in deze de 32-jarige Melvin S., Marcel D.(46), Clifford M. (41), Romano D. (35) en de 44-jarige Frits A., allemaal medewerkers van het luchtvaartbedrijf.

Deze verdachten zijn op 20 maart aangehouden en ingesloten.

Eerder waren al vijf verdachten, waaronder twee politieagenten, aangehouden en ingesloten in verband met de vondst van de ruim 6 kilogram drugs in de keukenruimte van een vliegtuig op de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

De drugs werden op 16 maart ontdekt door een lid van de hondenbrigade die samen was met zijn speurhond. Met het toestel wordt de route Paramaribo-Amsterdam vice versa onderhouden.

Furgil S., Glenn L. en Jitendrapersad J. zijn werkzaam op de luchthaven, terwijl Marciano P. en Diego W. als politieagent verbonden zijn aan het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-team).

De politie onderzoekt deze zaak verder.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…