fbpx
Vierde Pan- Amerikaanse Muay Thai Kampioenschappen in Suriname

Op de eerste dag van de vierde Pan- Amerikaanse Muay kampioenschappen zijn er personen gehuldigd die zich jarenlang hebben bewezen in de Thai bokswereld namelijk Ricardo Huiswoud, Jairzinho Rozenstruik en Tyrone Spong. De openingsceremonie van de Thai Kampioenschappen heeft vrijdag plaatsgevonden in de Anthony Nesty Sporthal.

De Surinaamse Thaiboksbond (Suthaibo) is verantwoordelijk voor de organisatie met ondersteuning van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken en andere sponsoren.

Ilonka Elmont, ondervoorzitter van de Suthaibo, voelt zich vereerd om voor de eerste keer in Suriname de Pan- Amerikaanse Muay Thai Kampioenschappen te mogen organiseren. Zij betitelt het moment van de opening als historisch. Zij is ervan overtuigd dat Suriname een goede beurt zal maken en de wereld haar talenten ook kan laten zien. Sportiviteit heeft zij bemoedigd bij alle sporters en is alle actoren dankbaar die hielpen aan deze kampioenschappen.

De minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal, was namens president Desi Bouterse aanwezig. Zij gaf aan dat met het organiseren van de kampioenschappen, Suriname de mogelijkheid heeft om zich te profileren binnen de internationale sportwereld. Volgens de missie van het ministerie worden sporters gefaciliteerd en ondersteund om hun prestaties internationaal te bevorderen. Met de participatie aan de kampioenschappen wordt er hieraan invulling gegeven. Namens de President heeft minister Gopal ook degenen mogen huldigen die hun sporen verdiend hebben binnen de thaibokswereld.

De landen die aan het toernooi deelnemen zijn Argentinië, Aruba, Brazilië, Colombia, Curaçao, Uruguay, Frans- Guyana en Suriname. Vandaag vindt de afsluiting plaats.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…