fbpx

Vier verdachten aangehouden voor straatberoving en inbraak

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op zaterdag 4 november vier verdachten aangehouden en overgedragen aan de politie van Munder. Dit viertal, Damienne V. (23), Ricardo M. alias ‘Blaka’ en de gebroeders Awinash L. (22) en Ganesh L. (28) wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een straatberoving en een inbraak.

Damienne beroofde op 4 november een vrouw van haar gouden halsketting aan de Kwattaweg. Na zijn daad rende hij in de richting van de Rosalinastraat, stapte in een gereedstaande voertuig waarin Awinash en Blaka zaten. Awinash werd thuis afgezet, terwijl ‘Blaka” zijn weg vervolgde in een ander voertuig.

RBTP reed het voertuig na een algemene oproep klem aan de Emiel Boutersestraat. In het voertuig zaten Damienne, Awinash en Ganesh.

Bij Damienne werd een deel van de halsketting aangetroffen en in beslag genomen. Het ander deel werd in de woning van de gebroeders L. gevonden.

Op aanwijzing van Damienne werd ‘Blaka’ thuis opgespoord en aangehouden. Tijdens een onderzoek in zijn woning werd een compressor gevonden, die op vrijdag 3 november was buitgemaakt bij een inbraak in een woning aan de Sahadewstraat.

Het viertal is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst, schrijft het KPS.(GFC)

OOK INTERESSANT
Man opgepakt voor diefstal airco politie-unit tijdens protestdemonstratie