Vier tieners aangehouden voor verkrachting 13-jarig meisje; slachtoffer overleden

Een 13-jarig meisje kwam woensdag te overlijden, nadat ze een dag daarvoor was verkracht door vier tieners.

De moeder van het meisje deed woensdag aangifte van verkrachting van haar dochter. Het meisje verliet dinsdag haar woning om schoolwerk te kopiëren. Haar broer, die vond dat ze te lang weg bleef, ging op zoek naar haar. Hij kwam zijn jongere zus tegen die aan hem vertelde dat ze was verkracht door een vriend van haar en drie van zijn vrienden.

De moeder van het meisje deed de volgende dag aangifte tegen de vier jeugdigen. Het slachtoffer werd door de politie met een geneeskundige verklaring verwezen naar het Academisch Ziekenhuis. Na medisch onderzoek werd het meisje meteen in het ziekenhuis opgenomen. Dezelfde dag overleed ze, meldt de PR van het KPS.

De verdachten in deze strafzaak zijn: de 16-jarige D.S., de 14-jarige E.M., de 17-jarige S.S. en de 14-jarige J.M. Deze jeugdigen zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het onderzoek.

Overige berichten