fbpx
Vier mannen ingesloten voor diefstal 11 kalveren

De politie van ressort Kwatta heeft vier personen aangehouden voor diefstal van elf kalveren.

De eigenaar van de dieren deed respectievelijk in de maanden maart en april aangifte van diefstal. Politioneel onderzoek bracht de veedieven in beeld. Het zijn vier mannen van wie drie broers van elkaar zijn. Drie van deze vier veedieven bleken in dienst te zijn van de benadeelde.

Op aanwijzig van de dieven werd de persoon achterhaald die de gestolen kalveren had gekocht. Die man werd aangehouden voor heling. Hij verklaarde dat hij bereid was de gestolen dieren terug te geven aan de eigenaar.

De heler werd na verhoor en afgifte van de kalveren heengezonden. De vier veedieven zijn in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.