fbpx

Vier mannen aangehouden voor ontvoering

Sergio S.(31), Lucnarain L.(36), Mark B. (24) en Kishan A.(29) zijn dinsdag door de politie aangehouden, omdat zij zich schuldig maakten aan ontvoering.

Kort voor hun aanhouding hadden zij een man van zijn vrijheid beroofd, meldt de politie.

Het slachtoffer moest de verdachte Kishan SRD 5000,- betalen. Kishan beraamde het plan om de man te ontvoeren. Hij ging samen met de drie andere mannen naar op een locatie in de Sir Winston Churchillweg waar het slachtoffer zich bevond.

Het slachtoffer werd aangetroffen en moest onder dwang in de auto waarin de verdachten zich verplaatsten. Zij brachten de man vervolgens naar een locatie in de Tjon A Kietweg en mishandelden hem.

Het slachtoffer werd opgedragen om zijn vrouw op te bellen die SRD 5000,- naar de locatie moest brengen. De vrouw ging gelijk na het gesprek naar de politie van Livorno en deed aangifte van ontvoering van haar man.

De politie ging voor onderzoek naar de locatie in de Tjon A Kietweg en trof het slachtoffer en drie van zijn ontvoerders aan. Zij werden gelijk aangehouden. De vierde ontvoerder werd thuis opgespoord en aangehouden.

Het slachtoffer klaagde over lichaamspijnen, maar had geen zwaar lichamelijk letsel opgelopen.

Kishan en zijn vrienden zijn hangende het onderzoek opgesloten door de politie van Livorno.

Overige berichten