fbpx
Vier kinderen sterven de verstikkingsdood nadat ze levend werden begraven

GFC NIEUWS- In Yuanyang, een stad in het zuidoosten van China, zijn vier kinderen om het leven gekomen, nadat ze levend werden begraven in een put die zich bevond op een illegale bouwwerkplaats.

De vier jongens – twee broers, een neef en een buurjongen – werden levend begraven nadat ze de illegale bouwplek binnenslopen om te spelen.

De jonge slachtoffers zijn tussen de vijf en elf jaar oud en werden door tot nog toe onbekende redenen begraven onder een berg zand.

Zij kwamen door verstikking om het leven.

De jongens werden ontdekt, nadat familieleden een zoektocht op touw hadden gezet. De plaatselijke politie onderzoekt het incident verder.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.