fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vier kinderen bijna verdronken terwijl ouders zitten te winkelen

Vier kinderen zijn gisteren in Blankenberge bijna verdronken toen ze zonder begeleiding in zee gingen zwemmen. Het viertal tussen de tien en elf jaar werd verrast door de sterke stroming en negeerde de bevelen van de strandredders. De ouders waren op dat moment niet aanwezig, meldt Het Nieuwsblad.

Een kind met een arm in het gips ging tientallen meters ver de in zee plots kopje-onder. Vier redders konden het kind ternauwernood redden. Een ander kind verdronk bijna tussen de rotsen van een golfbreker. Een redster kon zich nog tussen de rotsen gooien en het kind boven water houden, terwijl de golven over de twee sloegen. In totaal werden zeven redders ingezet.

OOK INTERESSANT
Pasafgestudeerde 18-jarige tiener springt van cruiseschip voor challenge, raakt spoorloos

De geredde kinderen waren in shock en liepen schaafwonden op. Eens terug op het strand, bleek er van de ouders geen spoor. Twee van hen waren aan het winkelen, een ander ouderpaar zat op de dijk. De ouders kregen een fikse uitbrander, niet alleen van de redders, maar ook van de politie.