fbpx
Vier coronadoden afgelopen etmaal, 69 nieuwe besmette gevallen

GFC NIEUWS- Vier patiënten zijn binnen een etmaal overleden aan Covid-19.

Het aantal doden is 66. Binnen 24 uur zijn 69 nieuwe besmette gevallen bijgekomen, terwijl 30 personen genezen zijn verklaard. 23 patiënten worden verpleegd op de Intensive Units van ziekenhuizen.

Wederom waren de meeste besmettingen in Paramaribo (21) en Wanica (18). In Para zijn 8 personen positief getest, Saramacca 3, Marowijne 3, Commewijne 2, Nickerie 1, Sipaliwini 1 en ‘overige’ 12.

Tot nu toe zijn er in Suriname 3.793 positief getest op Covid-19, waarvan 2.893 zijn genezen.

Het aantal actieve gevallen is 834.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.