fbpx

VIDEO’S- Kleine kinderen in tranen bij Sinterklaas feest na ordinaire protestactie

Tientallen personen zijn gisteren en vandaag gearresteerd na het verstoren van het Sinterklaas feest in Nederland.

Onder meer in Rotterdam werd een anti- Piet demonstratie de kop ingedrukt door de politie. Verschillende kinderen die zich verheugd hadden op het jaarlijks terugkerend feest, barstten in tranen uit na het aanschouwen van het verbale geweld van de anti -Piet demonstranten. VIDEO> https://www.youtube.com/watch?v=X23y5ubuGDU&feature=youtu.be

“Het sinterklaas feest is voor onze kinderen. Waarom in vredesnaam wordt alles als racisme gekwalificeerd. Laat de kinderen toch genieten. Maar jullie willen alles bederven,” schreeuwde een verbouwereerde moeder van een zichtbaar verdrietig en huilend kind. Zij kan niet begrijpen dat haar kind en andere kinderen zo gedupeerd worden.

Volgens een landelijke peiling is een overgrote meerderheid van de Nederlanders van oordeel dat het Sinterklaas feest niets te maken heeft met racisme. Zij vinden de demonstraties maar klinkklare onzin.

Ook veel donkere personen zeggen geen begrip te kunnen opbrengen voor de acties van de anti- zwarte Pieten groepering. “Zij moeten zich diep schamen dat zij alles zo verpesten voor de kinderen, is de algemene opvatting”. VIDEO>https://www.youtube.com/watch?v=e3cAIswWFyw&feature=youtu.be

Ook oud- profvoetballer Simon Tahamata, zelf donker van kleur, is er duidelijk over. “Het is een kinderfeest. Ik heb er geen moeite mee. Ik speelde bij Ajax altijd Zwarte Piet. Ik heb er helemaal geen probleem mee dat hij zwart blijft,” aldus de oud -sterspeler op de Nederlandse televisie.

ZIE OOK> https://www.youtube.com/watch?v=lc99uuAC-Zk&feature=youtu.be

 

 

OOK INTERESSANT
President Santokhi kondigt maatregelen voor koersbeheersing aan