fbpx

Veel bewijs dat er gefraudeerd is bij verkiezing, Trump blijft president, zegt Mike Pompeo

GFC NIEUWS- Er komt steeds meer bewijs naar boven dat er gefraudeerd is tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezing eerder deze maand. De woordvoerster van het Witte Huis Kayleigh Mcenany zegt dat er 234 pagina’s vol bewijsstukken zullen worden gepresenteerd aan de rechtbank.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo laat weten dat Donald Trump een tweede termijn als president zal volmaken zodra het onderzoek en de rechtszaken zijn afgerond.

Er zijn volgens de jongste informatie al honderden getuigen die hun verklaringen onder ede in de rechtszaal zullen afleggen. Volgens de spreekvrouw moet de linkse media niet de indruk wekken ‘als zou er geen bewijs zijn voor malversaties’. Die zijn er volgens haar volop!

Ze legt uit dat er op grote schaal in diverse staten is gerommeld met computersoftware en de tellingen.

BEKIJK OOK
Het volk blijft maar inleveren: verhoogde SZF- tarieven weer uit onze eigen portemonnees

Ook zijn stembiljetten gebruikt van overleden mensen, werden duizenden stemmen op Joe Biden 50 x additioneel opgeteld en verkiezingswaarnemers uit het Republikeinse kamp stelselmatig weggejaagd bij het controleren van de tellingen. Zie video’s onderin.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo is er duidelijk in. Tijdens een persconferentie gisteren zei Pompeo dat er een “soepele overgang naar een tweede Trump- regering” zal komen. “Wij gaan alle stemmen tellen en op 20 januari zal Donald Trump geïnaugureerd worden als de nieuwe president voor de komende periode”, aldus Pompeo. Zie video’s onderin.