fbpx
Veel bewijs dat er gefraudeerd is bij verkiezing, Trump blijft president, zegt Mike Pompeo

GFC NIEUWS- Er komt steeds meer bewijs naar boven dat er gefraudeerd is tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezing eerder deze maand. De woordvoerster van het Witte Huis Kayleigh Mcenany zegt dat er 234 pagina’s vol bewijsstukken zullen worden gepresenteerd aan de rechtbank.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo laat weten dat Donald Trump een tweede termijn als president zal volmaken zodra het onderzoek en de rechtszaken zijn afgerond.

Er zijn volgens de jongste informatie al honderden getuigen die hun verklaringen onder ede in de rechtszaal zullen afleggen. Volgens de spreekvrouw moet de linkse media niet de indruk wekken ‘als zou er geen bewijs zijn voor malversaties’. Die zijn er volgens haar volop!

Ze legt uit dat er op grote schaal in diverse staten is gerommeld met computersoftware en de tellingen.

Ook zijn stembiljetten gebruikt van overleden mensen, werden duizenden stemmen op Joe Biden 50 x additioneel opgeteld en verkiezingswaarnemers uit het Republikeinse kamp stelselmatig weggejaagd bij het controleren van de tellingen. Zie video’s onderin.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo is er duidelijk in. Tijdens een persconferentie gisteren zei Pompeo dat er een “soepele overgang naar een tweede Trump- regering” zal komen. “Wij gaan alle stemmen tellen en op 20 januari zal Donald Trump geïnaugureerd worden als de nieuwe president voor de komende periode”, aldus Pompeo. Zie video’s onderin.

 

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…