fbpx
Facebook Pagelike Widget

Woedende dokter gaat tekeer! Er is een medicijn tegen coronavirus dat op schandalige wijze wordt tegengewerkt

GFC NIEUWS- “Er is al een goed werkend medicijn tegen covid-19, maar het wordt gewoon tegengewerkt door machtige mensen. Deze grote leugen moet direct stoppen want mensen gaan nodeloos dood. Men mag mij opsluiten, voor het gerecht dagen of vermoorden, ik ga de waarheid vertellen. Het interesseert mij helemaal niets meer!”

Dat zegt een dappere arts die volgens haar al 350 covidpatiënten in de VS met veel succes heeft behandeld met het malariamiddel hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine.  

“Ik heb al jaren gewerkt met hydroxychloroquine en heb er veel ervaring mee. Geen van mijn coronapatiënten zijn overleden, zelfs patiënten ouder dan 87 jaar en anderen met diabetes en hoge bloeddruk. Men moet stoppen met de leugens, er is al een geneesmiddel tegen covid-19″. 

Dat zegt een woedende maar zichtbaar oprechte dokter  Stella Emmanuel. Samen met meer dan 12 artsen die deel uitmaken van de America’s Frontline Doctors hield ze gisteren een persconferentie in Washington.

Ze is van oordeel dat  de wereldgemeenschap op schandalige wijze voor de gek wordt gehouden. Er zijn volgens haar meerdere fake onderzoeken verricht om het geneesmiddel in een kwaad daglicht te stellen.

“Maar hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine werkt fantastisch!”

Ook andere artsen in Frankrijk zeggen dat het geneesmiddel zeer goed werkt. Maar omdat het erg goedkoop is en er geen geld aan kan worden verdiend, doet men er volgens hen alles aan om het gebruik tegen te werken.

Bekijk hier de video

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…