fbpx

Vicepresident Adhin betreurt slechte bejegening

Vicepresident (vp) Ashwin Adhi, betreurt het voorval dat zich heeft voorgedaan op het sportveld van Kamal Dewaker.

Enkele mannen meenden tijdens de toespraak van de vp hem slecht te bejegenen, door hem negativiteit toe te schreeuwen. “Eenieder mag kritiek hebben op de regering, maar wij moeten ten allen tijden normen en waarden hooghouden”, zegt Adhin aan het Nationaal Informatie Instituut.

De vp zegt altijd respectvol om te gaan met mensen om zich heen. Hij zal hier niet van afstappen, omdat hij gelooft dat zijn voorbeeld navolging behoeft. Hij is er niet over te spreken dat landgenoten zich op dusdanige wijze hebben uitgelaten. Het is volgens hem vreselijk dat scheldwoorden in bijzijn van kinderen en jongeren zijn gebezigd. “Dit is betreurenswaardig” keurt de vp het gedrag af.

BEKIJK OOK
Stakeholders buigen zich over duurzame economische benutting natuur

Het kan er bij Adhin niet in dat dit voorval zich voordeed aan de vooravond van Phagwa. “Tijdens Holi zou juist alle negativiteit op de brandstapel moeten”, aldus de vp.

Naast het onsmakelijk voorval met de enkelingen heeft de vp voor en na zijn toespraak wel onderonsjes kunnen voeren met de aanwezigen. Hij betreurt het dat dit groepje een domper heeft gelegd op de bijeenkomst.

Hetgeen zich heeft voorgedaan, zal overige ontmoetingen van de vicepresident met de bevolking niet beïnvloeden. “Dit is pas het begin, ik ben al meer dan 15 jaren actief met de jongeren en het sociaal werk in Wanica, de komende tijd zal nu ook het aantal politieke meetings steeds meer worden opgevoerd,”aldus Adhin.