fbpx
VHP zal stappen ondernemen tegen NDP’ers die valse berichten verspreiden

De NDP is bezig gefabriceerde app-berichten te verspreiden in een poging de VHP te schaden en zal de partij hiertegen actie ondernemen, waarschuwt de VHP.

“Op een doorzichtige manier is geprobeerd haat zaaiende informatie te plaatsen vanuit een niet bestaand WhatsApp-account. De berichten zijn zichtbaar gemanipuleerd en elektronisch gefotoshopt met als doel verdeeldheid te zaaien en racisme aan te wakkeren,” laat de VHP optekenen.

“Dit is een bekende strategie van de NDP, nu de partij op verlies staat in de opiniepeilingen en geen inhoudelijk verweer heeft tegen 10 jaar corruptie en armoedebeleid, met als hoogtepunt de heimelijke ‘diefstal’ van meer dan US$ 100 miljoen van particuliere gelden die bij de Centrale Bank waren gedeponeerd. De VHP tolereert dergelijk a-nationalistisch gedrag van de NDP niet en zal dat bij elke gebeurtenis blootleggen en ontmaskeren.”

De VHP zegt dat de accounts en pagina’s van de NDP op Facebook die bezig zijn met het zaaien van haat te zullen rapporteren.

De partij zal ook aangifte doen tegen diegenen die de berichten hebben verspreid en zal niet aarzelen daarbij alle beschikbare juridische middelen te gebruiken.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.