fbpx
VHP wil samen met volk land redden uit chaos

GFC NIEUWS- De VHP wil samen het volk dit land redden uit de enorme chaos die regering Bouterse/Adhin heeft gecreëerd.

“Het verkiezingsprogramma en het wederopbouwplan zijn al gereed. De VHP biedt hoop en vertrouwen, we zeggen wat we gaan doen en hoe wij het gaan doen. De VHP gaat voor een beter Suriname, samen met het volk gaan we ons geliefd het land Suriname redden uit de zeer ondraaglijke situatie waarin het land zich thans bevindt,” werd maandag aangehaald op een bijeenkomst van de partij te Sophiaslust, Kwatta.

Op de bijeenkomst hebben diverse sprekers het woord gevoerd. Onder meer werd aangehaald dat de regering bezig is met intimidatie, “maar intimidatie in welke vorm dan ook zal ons niet meer weerhouden een rechtvaardige strijd te voeren om Suriname te redden. We bouwen bruggen om alle bevolkingsgroepen met elkaar te verbinden om de eenheid te bevorderen.”

“De bewoners van Sophiaslust streven naar eenheid, de tijd van rassenhaat tussen de verschillende bevolkingsgroeperingen is al lang voorbij. De bewoners van Sophiaslust hebben een duidelijk signaal gegeven aan deze regering dat men niet gediend is van rassenhaat, maar liefde voor elkaar. Ze hebben alle steun toegezegd aan de VHP om te strijden voor een beter Suriname,” wordt aangevoerd.

De bewoners hebben tal van problemen aangekaart waarmee ze te kampen hebben, zoals slechte medische zorg, de slechte zorg voor mensen met een beperking, hangjongeren en weinig sportrecreatie. Er is gevraagd naar rolstoelen voor de mensen met een beperking en sportmateriaal voor de jongeren.

VHP-voorzitter Chan Santohki heeft geluisterd naar de problemen en heeft toegezegd deze problemen te zullen oplossen.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…