“VHP wil in geheel Suriname ontwikkeling brengen”

GFC NIEUWS-VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi zegt dat de partij overal in Suriname ontwikkeling wil brengen.

“De VHP werkt voor Suriname en voor welzijn en welvaart van alle Surinamers. De problemen in land zijn immens, maar de VHP gaat de uitdaging aan,”zei Santokhi de afgelopen week tijdens een buurtvergadering in het Krishnasingproject, Houttuin.

Harny Jabini gaf aan “dat anderen ons willen verdelen, de verdeel- en heerspolitiek wordt toegepast door de tegenstanders, maar de Orange movement brengt in tegenstelling tot de verdeel- en heerspolitiek, eenieder bij elkaar.”

Hij zei blij te zijn met de goede opkomst omdat dit een teken is dat de bewoners van het Krishnaproject hoop hebben in de VHP.

Henk Aviankoi, hoofdbestuurslid van de VHP, zegt dat etnische politiekvoering moet ophouden in het land, omdat die de ontwikkeling tegenhoudt. Daarom riep hij het gehoor op om zich in te zetten voor ontwikkeling van het land en de boodschap van hoop en vertrouwen verder te verspreiden.

Asis Gajadien, ondervoorzitter van de VHP, gaf aan dat de partij gaat voor verandering. “De mensen worden bewust gemaakt om voor ontwikkeling te kiezen. Bewustwording is de eerste stap tot verandering. Daarom vraagt VHP geen kans, maar vraagt dat er een keuze gemaakt wordt om het land te redden door het wanbeleid van deze regering af te wijzen,”aldus Gajadien.

Na zijn roespraak installeerde Santokhi een kern voor het Krishnaproject onder leiding van Jabini.

Overige berichten