fbpx

VHP werkt lijvig programma af in Nickerie

Op zaterdag 30 juni heeft een delegatie van de Vooruitstrevende Hervormings- Partij (VHP) onder leiding van haar voorzitter Chan Santokhi, in het rijstdistrict Nickerie, een lijvig programma afgewerkt. Velen hebben de gelegenheid gehad hun geestelijke emancipatie te manifesteren door openlijk toe te treden tot de Oranje partij. “Wij weten dat mensen in overheidsdienst worden geïntimideerd en daardoor bang zijn om openlijk uit te komen voor hun politieke kleur wanneer zij voor hun bestaan mede afhankelijk zijn van deze regering”, laat de partij optekenen.

In Nickerie heeft een groot aantal volgens de partij afgerekend met deze “katibo” en hebben zij openlijk kleur bekend. Het begon in de Hampton Courtpolder waar een grote groep ex- VHP’ers de weg terug hebben afgelegd, gevolgd door de installatie van een kern te Nieuw Nickerie. De kern wordt voorgezeten door Marjorie Crawford.

OOK INTERESSANT
Wervelende dans- zangoptredens en boekoverhandigingen tijdens Apravasi Milan

Daarna volgde een grandioze afsluiting aan de Statenweg met de installatie van drie kernen bestaande uit niet- traditionele VHP’ers.

“De VHP-beweging ‘Red Suriname’ is niet meer te stoppen. De trein dendert voort en dagelijks wordt er tenminste 1 wagon erbij gevoegd. Mensen zijn nu geëmancipeerd en beseffen dat wij gezamenlijk Suriname moeten redden. Eenieder is welkom om deze beweging te joinen. Emancipate yourself from mental slavery and unite”.

Eenmaal in Nickerie heeft de VHP- voorzitter gebruik gemaakt van de gelegenheid om de brandslachtoffers van vrijdag te bezoeken en hen een riem onder het hart te steken. Hij heeft hen ondersteuning toegezegd net zoals hij de ex-politieman die twee maanden geleden ook huis en haard door brand heeft verloren een financiële ondersteuning heeft geboden.(GFC)