fbpx

VHP-voorzitter Santokhi betuigt medeleven aan families omgekomen kinderen

VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft woensdag de twee families te Latour en Pontbuiten opgezocht, waarbij vijf kinderen het leven hebben gelaten bij twee afzonderlijke branden.

Santokhi heeft namens de VHP zijn medeleven betuigd aan de twee families. “We zijn vandaag hier als maatschappelijke organisatie om ons medeleven te betuigen met het smartelijk verlies van uw kinderen, kleinkinderen, neefjes en broertjes. Alleen de Almachtige weet de nodige oplossingen. Laten wij ons laten leiden door de aanwijzingen die Hij geeft, maar daarvoor is het nodig dat u uw geloof in Hem vestigt. Dat wij vandaag hier met u staan, is ook door Hem ingegeven.

Wij kunnen u slechts troosten middels materiële en immateriële ondersteuning. Vandaag zijn wij hier om u immateriële ondersteuning te bieden door u in herinnering te brengen dat u niet alleen staat in uw verdriet en pijn. Ook willen wij u mededelen dat wij als onderdeel van deze gemeenschap ook voor enige materiële ondersteuning zullen zorg dragen. De inzamelingsactie zal binnen de structuren van de VHP gebeuren. De overheid doet haar deel als feitelijke plicht naar de samenleving toe en wij doen ons deel vanuit onze morele plicht”, aldus Santokhi.

Ronny Aloema zal het contact tussen de families en de VHP onderhouden om de steun te coördineren.

Overige berichten