fbpx

VHP viert kerst met seniorenburgers en dak- en thuislozen

GFC NIEUWS- De VHP hield zaterdag in het partijcentrum de Olifant een kerstviering met seniorenburgers en dak- en thuislozen.

Ruim driehonderd seniorenburgers en dak- en thuislozen waren aanwezig. “Wij hebben als partij getracht onze burgers een onvergetelijke dag te bezorgen. Alle rassen met verschillende geloof en culturen waren bij elkaar, het was een echte bloementuin.”

Het thema van deze viering was Bundle of Joy. “Laten we niet alleen nemen, maar ook teruggeven aan deze groep in onze samenleving,” zegt VHP-voorzitter Chan Santokhi, die aanhaalde dat de VHP elk jaar kerst viert omdat “wij als partij, ons betrokken voelen met alle Surinamers, met alle religiën, met alle culturen en met elke burger in dit land.”

BEKIJK OOK
Politie Flora houdt monteur aan voor verduistering voertuig

“Sommige mensen hebben het goed, maar er zijn heel wat mensen die het niet meer zien zitten in Suriname, ze dreigen de hoop op te geven, omdat ze niet weten hoe ze dagelijks moeten uitkomen. kerstfeest is een belangrijk moment om de mensen die het niet breed hebben te helpen, ze de ondersteuning te geven, ze liefde te geven, ze aandacht te geven en ze de hoop te geven dat er betere tijden komen,” zei Santokhi.