VHP verrast: ruim 750 VHP'ers op ressortvergadering Tamanredjo

GFC NIEUWS- In een bomvolle zaal in het ontspanningscentrum van Krama in Tamanredjo hield de VHP haar eerste zelfstandige ressortmeeting.
Uit alle hoeken van Tamanredjo, de grootste ressort in Commewijne, dat zelfstandig een zetel kan leveren, waren er ruim 750 nieuwe VHP’ers aanwezig om naar de inspirerende woorden te luisteren van de uit het ressort Tamanredjo afkomstige prominenten te weten: Soerjani Mingoen, Suzy Kasidi, Kewal Brispat, Rajab Mohamed, Mukesh Panday, Jerry Soekimo.
Voorts hebben Preshand Baldew, Roy Mohan, Karishma Mathoera, Whitney Ajamba en hoofdbestuurslid Dhiradj Soekhai, uit het ressort Meerzorg het woord gevoerd.
Was het zo dat de VHP altijd te Tamanredjo haar Front en NW-Front partners had ondersteund, bleek in het weekend dat de transformatie van de partij in rap tempo geschiedt.
Als gastspreker heeft het hoofdbestuurslid Sidik Moertabat uit Wanica, die bezig is uit te groeien tot een waardige Javaanse politieke leider, het woord gevoerd. In zijn bemoedigende woorden naar de bevolking van Tamanredjo toe feliciteerde hij hen met het resultaat dat is neergezet. “Gaat u zo voort en lever uw bijdrage aan de Orange Movement teneinde Suriname te redden.”
Ondervoorzitter Asis Gajadien benadrukte dat goed en integer bestuur de basis is voor de ontwikkeling. “Je kan veel geld hebben, veel olie, veel goud, maar als er geen goeie leiders zullen we armoedig blijven.”
Persoonlijk was hij verrast met de ondersteuning van Tamanredjo. Hij gaf aan dat de partij ervan overtuigd is dat elke Surinamer een goede toekomst tegemoet gaat, als de kiezers een goede keuze maken op 25 mei 2020. “Stem daarom VHP. Ondanks het feit dat de regerende partij aan haar kaderleden uit Commewijne SRD100 heeft betaald om naar een kadermeeting te gaan, heeft Tamanredjo door de grote opkomst bewezen dat niet iedereen zwicht voor een bordje linzensoep,” aldus Gajadien.
VHP-voorzitter Chan Santokhi was ook zeer verrast met de geweldige opkomst en bedankte de organisatoren ervoor. Hij vroeg allereerst een warm applaus voor de in grote getale opgekomen nieuwe VHP’ers. Hij heeft er geloof in dat met de grote olievondst, het volk begint te begrijpen dat haar natuurlijke hulpbronnen in beheer dient te worden gegeven aan eerlijke, oprechte en integere leiders.
“De afgelopen negen jaren hebben wij u wijsgemaakt dat deze regering uw belangen niet behartigt want u bent ernstig verarmd, en daarin moet verandering komen. Precies over een week, en wel op 18 januari zal er iets geweldigs gebeuren. Wij gaan een politieke manifestatie houden. Wij gaan het Surinaamse volk en de internationale gemeenschap laten zien dat dit Surinaamse volk serieus bezig is om verandering te brengen. Wat ik nu hier zie, zal Tamanredjo alleen, met meer 1000 man aan deze politieke manifestatie deelnemen.”
“Op 18 januari gaan we de nieuwe hoop, vertrouwen en de overwinning presenteren. Het is nu tijd om de regering over te nemen, het is tijd voor een 2e brug tussen Commewijne en Paramaribo, het is tijd om Tamanredjo te laten groeien naar een volwaardige stad net als mijn geboorte dorp Lelydorp, a teng doro. Dat is wat u vandaag hier bewijst. Tamanredjo, de VHP is er ready voor. U heeft met uw stem de sleutel in handen. U hebt daartoe de macht. Geeft u de Orange Movement uw vertrouwen en van de Orange Movement krijgt u een prachtig Suriname terug,” aldus Santokhi.

Overige berichten