fbpx

VHP vergadert door ondanks interventie dc Para

GFC NIEUWS- Tijdens een vergadering van de VHP vrijdag in Para waar de adspirant-kandidaten voor DNA zijn gepresenteerd, kwam de politie op de meeting.

In opdracht van de districtscommissaris moest deze vergadering beëindigd worden, maar de vergadering is voortgezet.

Volgens politieke opponenten ging het om een illegale vergadering van de VHP waar de partij geen vergunning voor had aangevraagd.

“Dit is de werkwijze van de NDP,” zegt VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi.

“Twee weken geleden had hij een gesprek met ondernemers die de VHP willen ondersteunen. Ze vroegen naar vlaggen die zij de volgende dag hebben geplaatst, maar nu zijn die vlaggen weg. In opdracht van hogerhand moesten die vlaggen weggehaald worden. Begrijpt u waarom wij het land Suriname willen redden,” vraagt Santokhi.

BEKIJK OOK
Volksgezondheid ondersteunt stichting Isabelle

“Als we naar de historie kijken, zien we dat de weg van liefde en waarheid een lange is, maar die zullen altijd overwinnen. Als je naar de historie kijk, ga je ook zien dat machthebbers die in bepaalde periode onoverwinlijk leken te zijn, maar uiteindelijk zijn ze allemaal ten val gekomen. Macht tentoonstellen naar weerloze burgers op onjuiste wijze is verwerpelijk, daarom moet dit land gered worden.”

Volgens Santokhi hebben de vergaderingen van de VHP grote belangstelling van de nationale en internationale gemeenschap.