fbpx

VHP start met landelijke ‘meet-the-people-campagne’

Het startsein voor de landelijke ‘meet-the-people-campagne’van de VHP onder leiding van voorzitter Chan Santokhi is afgelopen weekend gegeven in het rijstdistrict Nickerie, waarbij verschillende ressorten zijn aangedaan. Deze campagne wordt in alle districten gehouden. De essentie is om de politieke bewustwording op gang te brengen bij de samenleving.

Met deze bewustwordingscampagne wordt de gemeenschap voorgehouden dat de macht om verandering te brengen bij het volk ligt. “Als de mensen een beter beleid willen, moeten ze betere leiders kiezen voor het land en die keuze moeten zij zelf maken. Met deze campagne wordt ook de betrokkenheid van de ressorten gestimuleerd om gebruik te maken van hun democratisch recht, namelijk het stemrecht”, laat de partij optekenen.

Benadrukt wordt dat als de samenleving verandering wenst in landsbestuur zij wel naar de stembus moet gaan en de juiste keuze maken bij de Algemene Verkiezingen van 2020. “Niet gaan stemmen is geen optie, want dan gaat een stem verloren, terwijl die ene stem een wezenlijk verschil kan uitmaken in de besluitvorming. De VHP boodschap is: Kies voor de redding van Suriname! Verlies geen hoop, VHP is de redding voor Suriname”.

BEKIJK OOK
Monitoringscommissie voor veiligheid, gezondheid en welzijn werknemers Newmont Suriname

Zaterdagmorgen was er ook een spontane mini meet-the-people-campagne op de openbare markt te Nieuw-Nickerie. De problemen waarmee de verkopers en bezoekers te kampen hebben, zijn in kaart gebracht. “De mensen op de markt waren zeer enthousiast en willen dat er nu een verandering komt in deze slechte situatie”, wordt aangevoerd.

In Nickerie West is er een VHP-informatiecentrum in gebruik genomen.(GFC)