fbpx
VHP schenkt mondkapjes en handschoenen aan Chinese ambassadeur

GFC NIEUWS- VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft maandagmiddag mondkapjes en handschoenen geschonken aan de ambassadeur van China, Liu Quan.

‘Er zijn veel mensen die we omschrijven als vriend, maar in nood leert men zijn echte vrienden kennen.” Met deze woorden geschiedde de overdracht van een aantal mondkapjes en handschoenen aan de ambassadeur.

De ambassadeur gaf aan dat China een vriend is van Suriname. Op diverse momenten is dan ook ingesprongen om de Surinaamse bevolking in zware tijden bij te staan. Een voorbeeld hiervan is tijdens de uitbraak van het Zika-virus. Met een warm gevoel nam China dan ook deze geste van de VHP voorzitter in ontvangst.

China is goed op weg dit virus onder controle te krijgen.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.