fbpx
VHP: regering dendert maar door met prijsverhogingen

Ondanks het dringend beroep van de gezamenlijke oppositie heeft de regering de brandstofprijs toch verhoogd met maar liefst 0,58 SRD cent per liter.

Niet alleen de oppositie, maar ook de vakbond, het bedrijfsleven, leerkrachten en andere groepen hebben opgeroepen om de brandstofprijs niet te verhogen, maar deze regering heeft lak aan het volk. Opnieuw laat de regering zien geen luisterend oor te hebben voor het volk, daarom zitten wij in deze grote problemen, schrijft de VHP in een bericht.

VHP: “De HI-minister vindt de verhoging van 0,58 SRD centen geen grote aanpassing en volgens hem zullen er geen erupties komen. De minister heeft geen besef van de impact van deze verhoging op het leven van de kleine man en vrouw. Zij worden steeds dupe van al die verhogingen, en moeten steeds dieper in de buidel tasten.

In plaats van dat de regering het arme volk beschermt, wordt het volk juist uitgeknepen met deze verhoging. In plaats van de kleine man en vrouw te beschermen krijgen zij de volle rekening gepresenteerd. Een regering moet juist als schild dienen voor de zwakkeren en hen niet uitbuiten.

Dagelijks worden we geconfronteerd met zaken als een hoge koers, werkloosheid en stijgende prijzen in de winkels. De prijzen zijn het afgelopen jaar verdubbeld en in veel gezinnen moet elke SRD minstens twee keer worden gedraaid om de dagelijkse behoeften te betalen.

We gaan voor partnerschappen, het is nu echt tijd dat het volk zijn tanden laat zien, we moeten ons niet verder laten uitbuiten door deze regering die niet meent met het Surinaamse volk”, aldus de VHP.(GFC)

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…