VHP presenteert aspirant-kandidaten Coronie

GFC NIEUWS- VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft zaterdag in Totness, Coronie, voor het eerst in de geschiedenis van de partij, 6 aspirant-kandidaten voor de twee DNA-posities in Coronie.
De aspirant-kandidaten Merlien Trustfull, Armando Djosetro, Cindy Wolf, Ria Tay en Judith Doelahmarsidi, die gezamenlijk hebben gezorgd voor 10 aspirant-DR-kandidaten en 33 RR -kandidaten voor alle 3 ressorten in Coronie, moeten met hun familie vrienden en kennissen ervoor zorgen dat de VHP bij de verkiezingen van 25 mei van dit jaar tenminste 1 zetel behaalt in Coronie.
Het transformatieproces heeft ervoor gezorgd dat de vlag van de VHP in het hele land wappert, tot diep in het binnenland. Van oudsher had de VHP roots in Coronie.
Vriesde was in het parlement en Esajas als onderminister van LVV.
Onder hartelijk applaus bedankte VHP-voorzitter, het hoofdbestuurslid van de partij, de ex-districtscommissaris van Coronie, Harriet Ramdin, voor het enorme werk dat zij verzet heeft om dit te bewerkstelligen, natuurlijk met ondersteuning van prominenten van de partij uit Paramaribo.

Overige berichten