fbpx

VHP: peiling bevestigt vertrouwen in zelfstandige koers

In een reactie zegt VHP-voorzitter Chan Santokhi dat de peiling in Paramaribo aangeeft dat de keuze van de VHP om zelfstandig de verkiezingen in te gaan een juiste is.

De VHP zou, indien vandaag verkiezingen werden gehouden, haar zetels uit Paramaribo verdrievoudigen. “Deze peiling laat zien dat men het beleid van de huidige NDP-regering met kracht afwijst en de VHP ziet als de partij van de toekomst”, aldus Santokhi.

Hij zegt verder dat de uitkomsten in lijn zijn met hetgeen de VHP-campagneteams in het veld ook merken, namelijk een toenemend enthousiasme voor de VHP. “Het is duidelijk dat de kiezers de VHP vertrouwen. Dat men de VHP als dé partij ziet om het land te redden uit de crisis waarin de NDP het heeft gestort”.

Hij zegt dat deze omslag mede te danken is aan het harde werk dat binnen de partij is geleverd om de VHP te transformeren naar een brede nationale partij. “De trend in de peiling is een steun in de rug voor onze inspanningen. Ik maak ook een compliment aan al onze leden en vrijwilligers die elke dag weer hard aan het werk zijn in het veld”, aldus Santokhi.

OOK INTERESSANT
Stoffelijke resten van persoon gevonden bij woning Brielleweg

De VHP-leider waarschuwt echter dat er nog een lange weg is te gaan tot aan de verkiezingen volgend jaar. “Dit is slechts een momentopname. We blijven hard doorwerken om de kiezer duidelijk te maken dat het dit keer niet gaat om kleine wissewasjes, maar om de toekomst van ons land, de toekomst van onze kinderen. Het is een strijd tussen goed en kwaad. Een strijd tussen een perspectief van hoop dat de VHP biedt en een beleid van corruptie en armoede van de NDP”.