fbpx

VHP ondersteunt brede coalitie tegen wijziging Wet Staatsschuld

GFC NIEUWS- Een brede coalitie van vakbeweging, bedrijfsleven, maatschappelijke groeperingen en politieke partijen (waaronder de VHP) heeft donderdag aan de fungerend voorzitter van DNA, Melvin Bouva een petitie aangeboden tegen de aanname van wijzigingen van de Wet op de Staatsschuld.

Deze brede maatschappelijk-politieke coalitie is van mening dat de wetswijziging de intentie van wet ondergraaft en neerkomt op afschaffen van de wet.

Vanwege de track-record van deze regering wordt daarmee de weg vrijgemaakt voor ongecontroleerd en ongelimiteerd lenen.

Door steeds weer wetten eigenzinnig door te drukken plaatst de NDP-regering zich steeds verder van de maatschappelijke werkelijkheid en verliest ze het contact met wat er leeft in de samenleving.

BEKIJK OOK
Man ingesloten voor neerschieten ex-collega die werd gezocht voor diefstal

Voor de VHP is het duidelijk dat de NDP-regering nieuwe leningen zal inzetten voor verkiezingsstunts, terwijl het volk verder verarmt.

Een explosie van de staatsschuld brengt ook het voortbestaan van bedrijven in gevaar en zorgt daarmee ook voor grotere werkeloosheid.

De petitionarissen roepen alle DNA-leden op, om indachtig hun mandaat het belang van het volk te dienen en tegen elke wijziging van de Wet op de Staatsschuld te stemmen.