fbpx
VHP nu ook zichtbaar in Sunny Point

GFC NIEUWS- De VHP hield deze week een ‘ondro oso’ vergadering belegd aan de Soekdienstraat te Sunny-Point met als hoogte punt de opening van het VHP Infocentrum Sunny Point.

Op dit adres kunnen de mensen terecht voor alle informatie omtrent de VHP. Eerder op de dag was er een meet-the-people gehouden. Vanaf nu gaat de partij elke dag zichtbaar zijn in Sunny Point.

Verschillende sprekers hebben het woord gevoerd. Onder meer werd opgeroepen om op 25 mei 2020 de juiste keuze te maken. De bewoners vroegen onder meer aandacht voor diverse problemen.

Ondervoorzitter Asis Gajadin hekelde het feit dat er in de afgelopen 3 jaar in Blok 3 te Sunny Point de situatie hetzelfde is gebleven namelijk, geen stroom, geen water en geen goede huisvesting.

President Desi Bouterse had volgens de VHP-topper in 2015 beloofd dat de mensen water en stroom zoueen krijgen. Deze belofte werd volgens Gajadien gedaan om stemmen te winnen.

“De NDP heeft in 5 jaar tijd dit land vernietigd, toch zijn ze wederom aan de macht gekomen met 26 zetels. Waarom kan de VHP het dan niet? De pakketten die zij uitdelen, brengen geen vooruitgang, die dingen zijn niet voor altijd. VHP gaat verandering brengen,” aldus Gajadien.

VHP-voorzitter Chan Santokhi zegt dat de mensen de meest basale voorzieningen ontberen. “Hier achterop bij Blok 3 is er een kanaal met zoetwater, dat wij kunnen filtreren en distribueren zodat de mensen het kunnen gebruiken om onder andere kleren te wassen,” haalde hij aan.

“De regering Bouterse – Adhin heeft steun gehad van India om 20.000 huizen te voorzien van zonnepanelen. Is dat gebeurd? Nee, er is geen stroom, er wordt bouwstroom verkocht, sommige gezinnen betalen SRD 1500 per maand en toch draaien hun koelkasten niet. De zon moet opnieuw schijnen in Sunny Point en de VHP gaat daarvoor zorgen,” beloofde Santokhi.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…