VHP nu ook zichtbaar in Sunny Point

GFC NIEUWS- De VHP hield deze week een ‘ondro oso’ vergadering belegd aan de Soekdienstraat te Sunny-Point met als hoogte punt de opening van het VHP Infocentrum Sunny Point.

Op dit adres kunnen de mensen terecht voor alle informatie omtrent de VHP. Eerder op de dag was er een meet-the-people gehouden. Vanaf nu gaat de partij elke dag zichtbaar zijn in Sunny Point.

Verschillende sprekers hebben het woord gevoerd. Onder meer werd opgeroepen om op 25 mei 2020 de juiste keuze te maken. De bewoners vroegen onder meer aandacht voor diverse problemen.

Ondervoorzitter Asis Gajadin hekelde het feit dat er in de afgelopen 3 jaar in Blok 3 te Sunny Point de situatie hetzelfde is gebleven namelijk, geen stroom, geen water en geen goede huisvesting.

President Desi Bouterse had volgens de VHP-topper in 2015 beloofd dat de mensen water en stroom zoueen krijgen. Deze belofte werd volgens Gajadien gedaan om stemmen te winnen.

“De NDP heeft in 5 jaar tijd dit land vernietigd, toch zijn ze wederom aan de macht gekomen met 26 zetels. Waarom kan de VHP het dan niet? De pakketten die zij uitdelen, brengen geen vooruitgang, die dingen zijn niet voor altijd. VHP gaat verandering brengen,” aldus Gajadien.

VHP-voorzitter Chan Santokhi zegt dat de mensen de meest basale voorzieningen ontberen. “Hier achterop bij Blok 3 is er een kanaal met zoetwater, dat wij kunnen filtreren en distribueren zodat de mensen het kunnen gebruiken om onder andere kleren te wassen,” haalde hij aan.

“De regering Bouterse – Adhin heeft steun gehad van India om 20.000 huizen te voorzien van zonnepanelen. Is dat gebeurd? Nee, er is geen stroom, er wordt bouwstroom verkocht, sommige gezinnen betalen SRD 1500 per maand en toch draaien hun koelkasten niet. De zon moet opnieuw schijnen in Sunny Point en de VHP gaat daarvoor zorgen,” beloofde Santokhi.

Overige berichten