VHP: minister Misiekaba pakt toekomst kinderen af

GFC NIEUWS- Het is volgens de VHP duidelijk dat de minister van Onderwijs ad-interim, Andre Misiekaba, met een politieke actie bezig is om de VHP te besmeuren.
“In het kader van “Yes we can do the job” heeft minister Misiekaba geweldige daadkracht getoond. Binnen 24 uur heeft hij er voor gezorgd dat boeken uit schoolbibliotheken worden verwijderd. Kinderboeken, kookboeken, naslagwerken en sprookjesboeken. Goed gedaan minister en een schouderklop voor het zo netjes volgen van procedures,” haalt de VHP aan in een bericht.
“Boeken moeten eerst worden gescreend door het ministerie, aldus de minister. Dan hebben zijn medewerkers nog veel werk te doen om de duizenden boeken die familie en vrienden in de afgelopen jaren hebben gedoneerd aan mediatheken en bibliotheken aan honderden scholen in heel het land. Meteen uw ambtenaren aan het werk zetten minister, want wie weet zitten er misschien gevaarlijke sprookjesboeken bij van boze wolven en rovers in het bos. Dat kunnen we onze kinderen niet aandoen hoor! Nee, liever elke dag leugens en fake news op radio en social media om het volk te misleiden.”
“Misschien kan de minister net zoveel daadkracht tonen bij het volgen van procedures bij het aankopen van dure auto’s, de procedures bij het doorsluizen van US dollars naar bevriende cambio’s, de procedures bij het storten van opmerkelijk hoge bedragen op de postspaarbank, of de procedures bij aanbesteding van consultants en zo zijn er nog veel procedures, waar deze daadkracht zeer welkom is.”
“Maar we kunnen de minister geruststellen. De boeken zijn onschuldig, zijn bronnen van wijsheid waar onze kinderen op school nog veel van kunnen leren. De minister ook. We hebben ook voor hem twee boeken. Eén waarin wordt uitgelegd ‘Gij zult niet stelen’ en één getiteld: Alibaba en de veertig rovers.”
“Minister ga door met dit krachtdadig beleid. U bent op de goede weg…..op 25 mei op weg naar huis,” aldus de VHP.

Overige berichten