“VHP meer dan een politieke partij”

De VHP is meer dan een politieke partij. Zij zal haar dienstbaarheid verder toespitsen op elk aspect waar deze samenleving behoeftig aan is. Verder is de partij bezig met het ontwikkelen van duurzaam beleid en een realistische toekomstvisie. De blik van de VHP reikt veel verder dan 2020, zegt VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi.

De VHP is volgens hem een partij die verantwoordelijkheid opneemt, ook als is het moeilijk, omdat de partij ervoor kiest om vooruit te gaan. “We hebben de kracht om onze eigen keuzes te maken. De partij kiest voor oplossingen vóór de burgers”.

“Als voorzitter van de VHP, wil ik een land met goed onderwijs, waar onze studenten kansen krijgen, om kritisch te denken en oplossingen te vinden voor onze problemen. We willen een land waar jonge mensen ambitie hebben om een eigen zaak te beginnen. We willen een land waar de gezondheidszorg optimaal en betaalbaar is voor eenieder.
Het streven van de VHP is, om condities te scheppen dat mensen voor een woning of huur kunnen betalen. We willen een land, met een fatsoenlijk pensioen voor alle gepensioneerden, die hard gewerkt hebben voor het land. We moeten samen ernaar streven dat mensen met een beperking ook een baan en goede gezondheidszorg krijgen.
We moeten samen proberen het land te redden van verdere ondergang, om vooruit te gaan hebben we elkaar nodig. Daarom is slogan VHP: Zelf Sterk, Samen Sterker. De VHP is een partij die kracht en zelfvertrouwen uitstraalt”, aldus Santokhi.(GFC)

Overige berichten