fbpx
VHP Mediacommissie: Covid-19-test Chan Santokhi negatief

GFC NIEUWS- Voorzitter Chandrikapersad Santokhi van de VHP is niet besmet met het coronavirus.

Dit laat de VHP Mediacommissie vanavond in een bericht weten.

“Na het nieuws van de mogelijke Covid-19-besmetting binnen de top van de nieuwe coalitie was ook Chan Santokhi in beeld gebracht. Wij mogen de samenleving geruststellen met de bekendmaking dat zijn testresultaten negatief zijn. VHP-voorzitter Chan Santokhi is dus coronavrij bevonden.”

De voorzitter van de Oranjepartij geeft echter aan vooralsnog door te zullen gaan met de extra voorzorgsmaatregelen. Hij beperkt zijn fysieke contacten tot een minimum.

Verder gaat hij nog enkele dagen in zelf-isolatie met slechts de hoognodige ontmoetingen in het kader van het traject dat voor ons ligt.

“Wij zijn erg begaan met het lot van de overige partners en wensen de getroffenen een spoedig herstel toe. De voorzitter van de VHP doet een beroep op eenieder, om in het belang van zichzelf en de bescherming van anderen de instructies van onze gezondheidsautoriteiten strikt op te volgen.”

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.