fbpx

VHP-karavan naar Dessa en Para

Na intensief overleg te hebben gehad met de buurtbewoners van Dessa hebben de VHP-structuren van Lelydorp donderdag een bijeenkomst gehouden.

Op deze bijeenkomst hebben diverse personen zich opgegeven om het campagneteam van Lelydorp West te ondersteunen.

Naast VHP-voorzitter Chan Santokhi hebben ondervoorzitter Asis Gajadien, tevens coördinator campagneteam Wanica, hoofdbestuurslid Sidiq Moertabat en andere sprekers de aanwezigen toegesproken. Na de toespraken heeft Santokhi kern Dessa geïnstalleerd.

Naast de kerninstallatie te Dessa werd dezelfde dag een meet the people campagne gehouden in het district Para. Met veel energie en enthousiasme heeft de nieuwe aanwas van de VHP in Para meegedaan.

BEKIJK OOK
Studenten Natin, Havo en STS 2 tijdens vrije lesuren betrapt op gebruik alcohol en drugs

“Santokhi werd herhaaldelijk aangesproken, gegroet, omhelsd, vastgeklampt en verzocht om de situatie van ons geliefd land Suriname zo snel mogelijk een positieve move te geven. De bewoners van Para hebben nu al te kennen gegeven dat zij zullen kiezen tussen goed en kwaad. Daarom zullen ze in mei 2020 zonder enig beletsel, terughoudendheid en tweestrijd, hun stem uitbrengen op de VHP, de Orange movement”, laat de partij optekenen in een persbericht.