fbpx

VHP – karavaan naar Tout Lui Faut Kanaalweg

GFC NIEUWS- Ondanks het slechte weer togen buurtbewoners van Tout Lui Faut Kanaalweg in Houttuin donderdag naar de VHP-vergadering om te luisteren naar de boodschap van de partij.

Een jonge buurtbewoner richtte zijn woord tot de aanwezige jongeren. Hij gaf aan dat er in de buurt geen sportaccommodaties zijn voor jongeren, het milieu in de buurt laat te wensen over en de wegen zijn onbegaanbaar. Er zijn enorm veel problemen in deze buurten riep hij de jongeren op om massaal op de VHP te stemmen voor een beter Suriname.

Het districtsraadslid van Houttuin, Inder Gangabisoensing, is zeer bezorgd dat gezinnen nog dieper in de put raken vanwege de armoede. “Deze regering is vernietigend bezig, de economische situatie in het land wordt steeds erger. De VHP doet er alles aan om de buurtbewoners te ondersteunen. De jongeren zijn de grootste groep kiezers, we moeten deze jongeren bewust maken om de juiste keuze te maken,” haalde hij aan.

Krishan Thankoer, hoofdbestuurslid van de VHP, gaf aan dat er momenteel overal wordt gewerkt, aangezien de verkiezingen naderen. “Waar waren ze de afgelopen jaren? Onderwijs? Jongeren hebben geen toekomst hier, de ouders moeten harder gaan werken om hun kinderen goed onderwijs te laten genieten; sommigen moeten zelfs naar het buitenland voor goed onderwijs. Ondernemers krijgen problemen met de koers. De VHP zal een oplossing brengen in de economische situatie van het land,” beloofde hij.

BEKIJK OOK
Santokhi: “Energie blijft strategische prioriteit voor Caricom-landen”

VHP-ondervoorzitter Asis Gajadien is zeer verheugd dat de VHP dagelijks groeit. “De partij is gegroeid tot een multi-etnische partij. Iedereen die Suriname wil redden uit deze financieel-economische situatie moet de partij ondersteunen. Denk maar aan de grondproblemen. Als je als ouder je grond wil verdelen voor je kinderen moet je nu 12% van de taxatiewaarde betalen. Dit brengt enorme problemen en kosten met zich mee, vooral als jij als ouder nauwelijks kan uitkomen met je geld,” zei de VHP-topper.

Hij wees erop dat de VHP had gewaarschuwd voor een devaluatie. “Amzad Abdoel van de NDP zei toen dat er geen devaluatie komt. Fly-overs en treinen zouden komen. Men zou huizen exporteren. De VHP waarschuwt nog eens voor de gevaren nog eens. Denk aan uw kinderen en aan uw zelf.

“Een keuze maken tussen goed en kwaad ligt in uw handen. Neem een voorbeeld aan Venezuela die op dezelfde wijze begonnen was de bevolking te misleiden. Stem bewust, stem op de VHP als u Suriname wilt redden,” aldus Gajadien.