fbpx
VHP- kandidaat Barkat Mohab- Ali vindt beleid medische voorzieningen onduidelijk

Tijdens een druk bezochte V7 – massameeting, die georganiseerd werd door de VHP te Saramaccapolder, heeft DNA- kandidaat Barkat Mohab- Ali zijn bezorgdheid geuit over de het beleid dat gevoerd wordt met betrekking tot de medische voorzieningen.

Hij haalde onder andere aan dat voor 2014, mensen met een sociale zaken kaart medicijnen konden halen bij de apotheek. Echter is het vanaf 2014 zo dat men zich verplicht moet verzekeren.

Een deel van de kosten moet men zelf betalen en een ander deel komt voor rekening van de werkgever. Volgens Mohab -Ali is de hele situatie onduidelijk.

Hij ging ook in op de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de ziekenhuizen. Het Academische Ziekenhuis Paramaribo moest volgens hem de noodklok luiden vanwege een tekort aan financiële middelen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.