fbpx

VHP-jongeren voeren kerstproject uit in Commewijne

GFC NIEUWS- De jongeren van VHP Commewijne, ondersteund door de aspirant-DNA-kandidaten Preshand Baldew, Soerjani Mingoen en Mark Lall, hebben dinsdag een kerstproject uitgevoerd met als thema: ”Verspreid liefde op kerst”.

“Kerst draait om liefde. Een warme brasa, een boodschap van hoop, mensen ondersteunen in moeilijke tijden, zijn zaken die meer waarde hebben dan pakketten delen”, wordt aangehaald als reden voor dit project.

De bewoners Richeleu en Meerzorg zijn tot aan huis bezocht. Middels liefde, zang en overhandiging van kerstbroden, zijn de bewoners in de kerstsfeer gebracht.

BEKIJK OOK
CBB-directeur Pokie doet aangifte van smaad en laster: Ik tolereer het niet dat CBB onrechtmatig in een kwaad daglicht wordt geplaatst

Volgens VHP-ondervoorzitter Asis Gajadien, die ook meeliep met de jongeren, benadrukte dat op kerst, de komst van Here Jezus herdacht wordt en zijn liefde naar de mensheid toe, waardoor er redding is gebracht aan eenieder ongeacht hun ras, kleur, of status.

De VHP staat ook achter dit mooi voorbeeld. De partij staat ook klaar om het Surinaamse volk te dienen en te redden. Dit is de boodschap die is overgebracht aan de bewoners van Commewijne.