fbpx

VHP-jongeren Paramaribo willen sport stimuleren

De VHP-jongeren van Paramaribo hebben zondag in samenwerking met Frasura Sports een voetbal knock- out georganiseerd te Frasura Sports.

De gedachtegang van de VHP-jongeren Paramaribo achter deze voetbal knock-out is: het stimuleren en bevorderen van de sport. Met deze activiteit hebben ze bewezen dat ze de sport een warm hart toedragen.

De deelnemende teams aan dit evenement waren o.a. The Predators, Nationaal Leger Saramacca, Team Frasura Sports, SCSV Prem Joti, Tushi Boys, Team Bhai, Stoute Boys, FC Noord, Team Kleine, Team Onbekend, CHN Boys en XM- Eagles.

Na de voetbal knock-out werd het geheel feestelijk afgesloten met het uitreiken van trofeeën aan de winnaars. Er zijn ook certificaten uitgereikt aan alle teams voor hun deelname aan deze voetbal-knock-out. Er was ook gezorgd voor gevarieerde muziek.

BEKIJK OOK
AWJ pakt samenwerking met buurtorganisaties weer op

VHP-voorzitter Chan Santokhi was ook aanwezig op dit sportevenement en heeft deelgenomen aan een penalty shoot-out.

Aron Mohamed Winter, een voormalige Nederlandse profvoetballer en trainer van Surinaamse afkomst, was als bijzondere gast aanwezig. Hij speelde negen seizoenen voor Ajax, waarmee hij onder meer de UEFA Cup en de Europacup II won.

Winter speelde verder 84 interlands en maakte ook deel uit van de Nederlandse selectie die het EK van 1988 won.

Uit handen van Winter mocht Santokhi een gesigneerde oranje voetbal in ontvangst nemen.