fbpx

VHP installeert campagneteams in Lelydorp

GFC NIEUWS-Onder grote belangstelling van circa 350 aanwezigen heeft de VHP campagneteams voor Lelydorp geïnstalleerd.

Na de installatie kregen de leden een handdruk van voorzitter Chandrikapersad Santokhi die de aanwezigen beloofde dat de partij zich zal inzetten “om het land weer op de juiste spoor te krijgen.”

Prashant Jhan Jhan, sprak namens de jongeren, over onder meer de slechte studiemogelijkheden. “Ouders en jongeren komen niet uit met hun maandelijks inkomen. Studiefinanciering voor hogere studie is haast onmogelijk te krijgen via de bank. Er zijn veel drop-outs. Jongeren moeten nu extra en harder gaan werken voor hun levensonderhoud in plaats van te gaan studeren.”

Rathipal, coördinator van Regio Noord, riep de aanwezigen op om zoveel mogelijk leden te registreren, motiveren zodat zij maximale stemmen kunnen behalen op 25 mei 2020.

Kasdi, gastheer en coördinator van Regio Oost, die bij vorige verkiezingen op de NDP had gestemd, gaf aan dat de NDP gefaald heeft in het regeren van het land. “De NDP heeft zijn beloften niet waargemaakt en het land in grote crisis gebracht.” Dat is waarom hij en zijn familie de overstap hebben gedaan naar de VHP. Hij is hoopvol gestemd in de VHP en dat de partij het land weer op de juiste spoor zal brengen.

De ondernemer Clarence Tokromo was vol lof over de agrarische projecten van de VHP. Ook hij deed zijn overstap naar de VHP.

Hardjopraijtno Lucien, coördinator van regio Centrum en Zuid, gaf in zijn betoog aan dat er in verschillende zandwegen nu piketten worden geplaatst door de NDP voor het asfalteren van de wegen. Hij gaf aan om niet daarin te geloven. Hij kent de misleidende werkwijze van de NDP, omdat hij 15 jaren lang hoofdbestuurslid was van de partij.

BEKIJK OOK
Politie Flora houdt monteur aan voor verduistering voertuig

Ronnie Somojono, coördinator van regio West, die ook leerkracht is, gaf aan dat veel jongeren niet met politiek willen bemoeien. Hij moedigde de aanwezige jongeren aan om hun leeftijdsgenoten te informeren, “want politiek bemoeit wel met ze.”

Als gastspreker heeft Marlon Rozenblad de aanwezigen ook toegesproken. Hij woont op Lelydorp en zei dat hij de VHP heeft bestreden tijdens NDP-campagne.

Rozenblad haalde aan dat door de NDP wij nu een schuld hebben van 30 miljard en dat wij als volk dit terug moeten betalen.

“Ik had dit niet verwacht. Als ondernemer is het nu heel moeilijk om je zaak draaiende te houden. Je komt niet meer uit met je inkomsten, er is geen stabiele koers en je kan nu niet vooraf plannen wat je verder als ondernemer moet doen.”

“Ik heb vertrouwen in de VHP, want wanneer het land achteruitgaat, is het de VHP die het land weer op het juiste spoor brengt. Daarom vraag ik eenieder om op 25 mei 2020 op de VHP, de Orange Movement te stemmen”, aldus Rozenblad.