VHP gaat voor alle 5 zetels in Nickerie

Wageningers hebben zaterdagavond tijdens een VHP-vergadering aangegeven dat zij verandering willen en daardoor de Oranje beweging ondersteunen.

Tijdens deze vergadering is gewezen DNA-Lid Djamunapersad Roopram, toegetreden tot de VHP.

VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft 5 kernen geïnstalleerd met in totaal 450 nieuwe VHP’ers die zich hebben aangesloten. Staande de vergadering hebben de trekkers en de bewoners van Wageningen aan Santokhi beloofd dat ze met ongeveer 2500 stemmen wel gaan zorgen voor een zetel voor de VHP, waardoor de partij alle 5 zetels in Nickerie zal behalen. Net als Alkmaar werd Wageningen eveneens Oranje gekleurd.

In verband met 70 jaar VHP, zijn er oorkondes uitgereikt aan 6 VHP’ers, die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de partij.

Santokhi legde zijn de toekomstplannen voor aan Nickerie, maar in het bijzonder aan de Waginingers. Het wederopbouwplan voor Nickerie is reeds af. In grote lijnen komt het erop neer dat de agrarische sector een grote boost zal krijgen omdat middels de Agrarische sector ons land snel en relatief goedkoop uit de economische malaise kan worden gehaald.

Er komt modernisering van de agrarische sector, met name de rijstsector. Naast de rijstsector zullen ook andere gewassen aangepakt worden, er komt diversificatie. Buitenlandse markten zijn hiervoor reeds aangeboord.

Overige berichten