fbpx
VHP doneert ruim 500 voedselpakketten aan sociaal zwakkeren

GFC NIEUWS- De afgelopen week heeft de VHP sociaal zwakkeren bedacht met voedselpakketten in Paramaribo, Para en Wanica.

“De VHP staat in dienst van het volk. Naast de politiek heeft de partij ook een sociaal-maatschappelijke functie”, wordt aangehaald.

Er zijn iets meer dan 500 pakketten aan behoeftige gezinnen gegeven. De mensen waren heel tevreden en vroegen naar een follow-up.

Het pakket bestond uit: 4 kg rijst, aardappel, uien, zout, suiker, gele pesi, bruine bonen, havermout, beschuitjes, indo mie soep, sausijsjes, sardines, jam, pindakaas, thee, olie, groene banaan, pompoen, tayerblad, kool en antroewa.

Door de Covid-19-maatregelen kunnen vooral de sociaal zwakkeren geen inkopen doen, bovendien hebben ze geen contant geld.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.