fbpx

VHP doneert aan Huize Ashiana

GFC NIEUWS- In verband met kerst heeft een VHP-delegatie maandag een bezoek gebracht aan Huize Ashiana en daarbij desinfecterende middelen gedoneerd.
De VHP-delegatie bestond uit de eerste vervanger van VHP-voorzitter Chan Santokhi, ondervoorzitter Glenn Oehlers, ondervoorzitter Maaltie Sardjoe, hoofdbestuurslid Madhuri Alibux en voorzitter van de VHP Jongerenraad, Karishma Mathoera.
Oehlers gaf aan dat de seniorenburgers vaak genoeg een vergeten groep is binnen onze samenleving. Het zijn echter deze burgers die jarenlang hun krachten hebben gegeven aan land en volk. Het is daarom van belang dat deze groep niet vergeten wordt. Daarom heeft de VHP gemeend deze groep seniorenburgers die verblijven in Huize Ashiana, te gedenken.
“We hebben nu te maken met een Covid-19-pandemie. De seniorenburgers zijn een groep die het meest lijdt onder deze pandemie. Behalve dat ze voor Covid-19 de meest kwetsbare groep zijn, krijgen ze ook vanwege de maatregelen minder bezoek en treedt eenzaamheid vaker op,” aldus Oehlers.

BEKIJK OOK
Visumplicht officieel afgeschaft voor Surinaamse diaspora