fbpx
Facebook Pagelike Widget

VHP betreurt negatieve berichtgeving over Nisha Jhakry

De VHP- leiding betreurt het dat Nisha Jhakry(foto), die op de lijst van de VHP in Nickerie als aspirant-DNA-kandidaat was geplaatst, niet op een correcte manier is bejegend door Shantie Changur middels een ingezonden bericht in de media.

In gesprek met de leiding van de VHP blijkt dat het hoofdbestuur niet op de hoogte was van die negatieve berichtgeving. De VHP- leiding distantieert zich van dat bericht.

Changoer heeft eigendunkelijk namens de structuren van Nickerie-West, onder de noemer lid van het Management Team Nickerie, dat negatief bericht over Nisha, naar de media gestuurd terwijl hij geen lid is van het Managementteam van Nickerie.

De heer Changoer is slechts lid van het Ressort Coördinatie Team(RCT) van Nickerie- West.

De partijleiding doet een dringend beroep op de leden om elkaar niet onheus te bejegenen maar partijleden respectvol, begripvol en correct te behandelen. “We moeten als VHP’ers nauw met elkaar samenwerken om het grote doel te bereiken namelijk, de verkiezingswinst op 25 mei”.

Jhakry heeft de partijleiding beloofd dat ze hard gaat werken voor de partij en dat ze gaat voor het algemeen belang boven het eigenbelang. Zij gaat haar rol binnen de structuren van de Jongerenraad en van het Bureau van de voorzitter wederom vervullen waar zij vanaf het begin haar krachten had gegeven.

Om de eenheid binnen de partij te bewaren is dit hoofdstuk voor Jhakry afgesloten. Ze roept eenieder op, vooral de jongeren, de gelederen te sluiten om op 25 mei de maximale winst te behalen.

Jhakry is ervan overtuigd dat V7 de beste keus is om ons land economisch op een goede spoor te brengen, waardoor elke Surinamer een beter bestaan zal hebben.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.