fbpx
VHP betreurt eerste COVID-19 dode

GFC NIEUWS- De VHP betreurt het dat het zover gekomen is dat wij de eerste COVID-19 dode hebben genoteerd.

De VHP condoleert de nabestaanden met dit smartelijk verlies en zegt tegelijkertijd dank aan alle specialisten die op het gevaar af om zelf besmet te kunnen raken zij hun leven op het spel zetten door dag en nacht klaar te staan voor onze corona-patiënten.

“Burgers van Suriname, laat deze eerste dode een extra waarschuwing zijn dat wij alle veiligheidsmaatregelen in verband met COVID- 19 in acht moeten blijven nemen,” roept de partij op.

De VHP doet een dringende oproep aan de regering om hoge prioriteit te geven aan de aanschaf van gezondheidsmiddelen alsook meer te investeren in de gezondheidszorg.

De VHP wenst nogmaals veel sterkte en kracht aan de familie en vrienden van de overledene, en we bidden tot God de Almachtige dat de teller op 1 blijft voor Suriname.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…