fbpx

VHP Apoera niet naar de NDP

GFC NIEUWS- Het bericht in de media dat VHP Apoera de overstap heeft gedaan naar de NDP berust niet op waarheid.

VHP Apoera heeft een verklaring en een video uitgegeven waarin duidelijk is aangegeven dat ze VHP’ers zijn en VHP’ers zullen blijven.

De mensen van Apoera zeggen: “We hebben de juiste keuze gemaakt, we wankelen niet, we zijn standvastig, wij gaan voor de VHP”.

“De NDP probeert verdeeldheid te zaaien onder de leefgemeenschappen in Apoera. De NDP past de bekende verdeel- en heerspolitiek toe”, wordt aangehaald.

Volgens VHP Apoera heeft de president in 9 jaar tijd slechts drie keer Apoera bezocht, “en nu de verkiezingen naderen wil hij in 9 maanden tijd ontwikkeling brengen. De gemeenschap van Apoera is ervan doordrongen dat deze regering geen ontwikkeling kan brengen voor Apoera. Negen jaar lang is Apoera verstoken van alles en nog wat, wat zij nu doen is populisme.”

BEKIJK OOK
Nickerie krijgt moderne Visaanlandingsplaats

“Wij van VHP Apoera, Section en Washabo hebben bewust gekozen voor de Vooruitstrevende Hervormings Partij, omdat wij ervan overtuigd zijn dat de VHP in staat is het gebied te ontwikkelen. Samen met de VHP gaan we strijden voor lotsverbetering van onze leefgemeenschappen.”