fbpx
VG werkt aan nieuwe structuur aanpak Covid-19

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid deelt mee dat er met man en macht gewerkt wordt aan een nieuwe structuur voor het Covid-19 Managementteam in het kader van de aanpak van Covid-19.

Het dashboard van de Covid-19-website wordt voorzien van adequate informatie en wordt dagelijks geüpdatet. Voorlopig wordt de samenleving via dit dashboard van nodige informatie voorzien.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt dat er dinsdag een persbriefing gehouden zal worden, waarbij de gemeenschap van allerhande informatie met betrekking tot de laatste ontwikkelingen van Covid-19 voorzien zal worden. Hiervoor is het ministerie in overleg met diverse deskundigen om te komen tot een adequate oplossing. De bewindvoerder benadrukt dat de aanpak van de Covid-19-pandemie hoog op zijn prioriteitenlijst staat.

De bewindsman stelt dat spoedig het nieuw aangestelde team bekendgemaakt zal worden. Ook de nieuwe richtlijnen zullen aan de samenleving voorgehouden worden.

Het ministerie van Volksgezondheid vraagt de gemeenschap om wat geduld te betrachten en de geldende Covid-19-voorzorgsmaatregelen in acht te blijven nemen.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.