Verworvenheden regering Bouterse/Adhin vervat in boekwerk

GFC NIEUWS- ‘Van visie naar verworvenheden’. Dat is de titel van het boekwerk, waarin de verworvenheden van de regering Bouterse/Adhin zijn verwerkt.
Het boek is op 24 februari – aan de vooravond van 40 jaar Dag der Bevrijding en Vernieuwing – door vicepresident Ashwin Adhin aan president Desiré Bouterse overhandigd. Dit gebeurde aan de Waterkant tijdens de massameeting.
In het boek zijn meer dan 500 projecten opgenomen, die in het regeertermijn 2015-2020 zijn uitgevoerd. De verworvenheden 2010-2015 worden momenteel vastgelegd.
Vicepresident Adhin zei dat indien er nog twijfels waren, die met het boek tot het verleden zullen behoren. Volgens hem heeft president Bouterse reeds een nalatenschap, terwijl hij nog verder gaat.
De vp en zijn team hebben het als een taak op zich genomen om de verworvenheden als nalatenschap in beeld te brengen. Er is een jaar lang in alle stilte gewerkt aan het boek.
Hij garandeerde het staatshoofd dat het niet hierbij blijft: het team is momenteel bezig de verworvenheden van 2010 tot en met 2015 vast te leggen. Daarnaast is er reeds een project gestart om ook de periode van de revolutie, zelfs vanaf 1975, neer te pennen.
Volgens vicepresident Adhin in een encyclopedie en gewoon boekwerk.

Overige berichten