fbpx
Facebook Pagelike Widget

Verworvenheden regering Bouterse/Adhin vervat in boekwerk

GFC NIEUWS- ‘Van visie naar verworvenheden’. Dat is de titel van het boekwerk, waarin de verworvenheden van de regering Bouterse/Adhin zijn verwerkt.

Het boek is op 24 februari – aan de vooravond van 40 jaar Dag der Bevrijding en Vernieuwing – door vicepresident Ashwin Adhin aan president Desiré Bouterse overhandigd. Dit gebeurde aan de Waterkant tijdens de massameeting.

In het boek zijn meer dan 500 projecten opgenomen, die in het regeertermijn 2015-2020 zijn uitgevoerd. De verworvenheden 2010-2015 worden momenteel vastgelegd.

Vicepresident Adhin zei dat indien er nog twijfels waren, die met het boek tot het verleden zullen behoren. Volgens hem heeft president Bouterse reeds een nalatenschap, terwijl hij nog verder gaat.

De vp en zijn team hebben het als een taak op zich genomen om de verworvenheden als nalatenschap in beeld te brengen. Er is een jaar lang in alle stilte gewerkt aan het boek.

Hij garandeerde het staatshoofd dat het niet hierbij blijft: het team is momenteel bezig de verworvenheden van 2010 tot en met 2015 vast te leggen. Daarnaast is er reeds een project gestart om ook de periode van de revolutie, zelfs vanaf 1975, neer te pennen.

Volgens vicepresident Adhin in een encyclopedie en gewoon boekwerk.

Meer nieuws

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…