fbpx
Verwarde vrouw wil halverwege vlucht uit vliegtuig stappen

Redactie GFC Nieuws — Een suïcidale vrouw probeerde vrijdag tijdens een vlucht van Delta Airlines uit het vliegtuig te stappen. Volgens medepassagiers gilde de vrouw dat de vliegtuigdeur open moest en dat zij wilde sterven. Zij zou door haar vader van de deur weggerukt zijn.

Vanwege het incident besloot de gezagvoerder een noodsituatie uit te roepen. Het toestel was op weg van Raleigh naar LaGuardia Airport.

Op een geluidsopname is te horen dat de piloot de luchtverkeersleiding meedeelde dat een emotioneel gestoorde passagier probeerde de voorste deur aan de rechterkant van de Delta 5935-vlucht te openen.

De vrouw werd na de landing ter observatie opgenomen in een ziekenhuis.

 

 

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.