fbpx
Facebook Pagelike Widget

Vertrekkende verdachte aangehouden op JAP Luchthaven

GFC NIEUWS- De recherche van regio Midden heeft zondag Robert H. (43) op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven aangehouden.

Robert stond op het punt om naar het buitenland te vertrekken en werd op verdenking van mishandeling door de politie aangehouden.

Een slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen Robert en zijn broer.

Volgens een verklaring van de aangever is de broer een buschauffeur die hem zou hebben afgetakeld. Na deze eerste mishandeling is hij op zijn woonadres opgezocht door de buschauffeur en Robert, die hem wederom mishandelde.

Het slachtoffer liep een armfractuur op en moest medisch worden behandeld.

Door de aanhouding van Robert zijn de medische kosten door partijen buiten de politie om afgehandeld, waarna het slachtoffer heeft afgezien van de strafrechtelijke vervolging en Robert in vrijheid werd gesteld.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…