Versla coronavirus door je lichaam krachtig te versterken!

GFC NIEUWS– Niet iedereen hoeft in paniek te raken nu bekend is geworden dat het coronavirus is vastgesteld in Suriname. Uiteraard is het belangrijk om de adviezen die worden gegeven door experts strikt op te volgen. Deze kunnen helpen voorkomen dat je besmet raakt.

Maar wat kun je doen om je lichaam krachtig te versterken en zo meer weerbaar te maken tegen het coronavirus. GFC Nieuws vroeg aan de zeer gerespecteerde Europese topexpert op het gebied van gezondheid en verjonging, wat hij doet om zichzelf te beschermen tegen het dodelijke virus en op welke wijze besmette personen het beste kunnen overleven.

De topexpert vertelt vanuit Europa dat de meerderheid personen beslist niet in paniek hoeven te raken. Er zijn voor velen nog genoeg mogelijkheden om gezond verder te leven en het virus het lichaam uit te krijgen. Jonathan Clarke geeft GFC Nieuws een indruk op welke wijze hij zijn eigen lichaam op de meest natuurlijke wijze een krachtige boost geeft om zo virusbesmettingen te overleven.

Clarke: “Voor mezelf vind ik het belangrijk dat mijn weerstand optimaal werkt. Het afweermechanisme van een mens is in staat om talrijke virussen, ook het coronavirus, te verslaan. Het is echter wel belangrijk dat je afweermechanisme de juiste ondersteuning krijgt”.

1.”Zelf ben ik er een groot voorstander van om mijn weerstand extra kracht te geven door inname van voldoende vitamine D3. Om dat op een juiste niveau te houden neem ik dagelijks een capsule van 5.000 IU, indien nodig 10.000 IU D3 in”.

2.”Ook gebruik ik dagelijks een theelepel van het speciaal samengestelde vruchtenconcentraat Grannur, dat erg rijk is aan een synergetisch combinatie gezonde vruchtenpolyfenolen. Grannur geeft mijn weerstand een erg krachtige boost en daarmee mijn lichaam bescherming”.

3.”Een belangrijk micronutriënt om mijn lichaam nog weerbaarder te maken tegen virussen is vitamine c, maar dan in erg hoge dosis en dan een aantal keren per dag”, stelt de befaamde Europese topexpert.

Volgens Clarke heeft onderzoek uitgewezen dat veel personen, ook in de tropen, ondanks er veel zonlicht is, een tekort hebben aan vitamine D3.

“In jullie land is er voldoende zonlicht. Door dagelijks een half uur of iets langer met redelijk tot bijna volledig ontbloot lichaam in de zon te liggen, zonder zonnebrandcrème, kan jij je natuurlijke vitamine D aanmaak en daarmee je weerstand op natuurlijke manier stimuleren”.

Hij legt verder uit dat een gezonde nachtrust een zeer belangrijke factor voor de weerstand is. Voldoende slaap is volgens de topexpert essentieel.

“Ik adviseer een ieder die zich beter wil beschermen tegen virussen om te zorgen voor tenminste 8 uren slaap en dan volledig in het donker”.

Voorts is het erg belangrijk om te zorgen voor het consumeren van de juiste voedingsmiddelen zoals zeevis -bij voorkeur sardien en wilde zalm-, vooral heel veel soorten en kleuren groenten -bij voorkeur onbespoten-, olijfolie, diverse noten zoals amandelen en walnoten, scharreleieren, scharrelkip, amandelmelk, probiotica en eventueel yoghurt.

“Voor de weerstand is het van eminent belang dat je een gezonde darmflora hebt. In dat kader is het erg zinvol om de geraffineerde koolhydraten uit je menu te schrappen en voldoende probiotica te consumeren. Geraffineerde koolhydraten werken een gezonde darmflora enorm tegen”.

Het is ook belangrijk om te zorgen voor voldoende beweging en het juiste lichaamsgewicht. Overgewicht is zeer schadelijk. Vooral buikvet! Doe er dus alles aan om een normaal vetpercentage te krijgen. Gebruik daarvoor eventueel natuurlijke Fatburners.

Voor wat betreft het bewegen adviseert hij om dagelijks tenminste 30 tot 40 minuten in een hoog tempo in de buitenlucht te lopen/wandelen en/of 15 minuten intervaltraining te doen.

Bovendien adviseert hij een ieder indien mogelijk om 2 tot 3 keer per week aan krachttraining te doen. Dat kan ook thuis door bijvoorbeeld dipoefeningen (dippen) te doen evenals kniebuigingen met eventueel gewichten in de handen.

Verder is van belang om te zorgen voor voldoende stressbeheersing door ruim voldoende te ontspannen en vaker bezig te zijn met leuke, positieve dingen in het leven.

Personen die roken en alcohol gebruiken krijgen het advies om direct hiermee te stoppen. Roken en het drinken van alcohol hebben een extreem desastreus effect op de weerstand en algehele gezondheid. Het is daarom een erg verstandig besluit om hiermee zo snel als mogelijk te stoppen.

Ook kunnen personen die nog gezond zijn dagelijks kiezen voor erg koude douches. In Suriname stroomt er geen koud water uit de kranen.  Een optie is dan om enkele grote flessen water in de koelkast te bewaren en de inhoud elke ochtend  na het douchen over je heen te gooien. “Het effect hiervan voor de weerstand is enorm positief”, aldus de Europese topexpert.

Clarke heeft sinds vorige maand een lijst samengesteld met adviezen om de kans op besmettingen met het coronavirus te verkleinen. Deze zijn als volgt.

1.Elkaar de handen niet schudden.
2.Je handen veel vaker wassen met vloeibaar zeep en vervolgens drogen met een schoon wegwerp servet en/of desinfecteren met een alcoholgel.
3.Beperk of vermijdt ook het lichamelijk contact met anderen. Vermijdt drukke plekken.
4.Houdt afstand, tenminste 1,5 tot 2 meter(s), van anderen.
5.Gebruik vooral in publieke ruimten, na het wassen van je handen, een schoon servet om de kraan te sluiten en eventueel deurknoppen te bedienen.
6.Was ook je handen of desinfecteer deze direct na het aanraken van contant geld, hendels en knoppen in publieke ruimten, het openbaar vervoer, hendels van winkelwagens, pinapparaten.
7.Vermijdt het contact met personen die koorts hebben en/of griep – of verkoudheidsverschijnselen vertonen of uit risicogebieden komen.
8.Bij hoesten en/of niezen een wegwerp zakdoek gebruiken en deze gelijk in de vuilbak doen om anderen niet te besmetten. Indien u geen wegwerp zakdoek voorhanden heeft: hoesten en/of niezen in de binnenkant van de ellebogen.
9.Blijf bij griep, verkoudheid, koorts en/of ademhalingsklachten thuis in afzondering van anderen.
10. Maak plekken zoals tafels, hendels, knopjes, toetsen, leuningen, autosturen en materialen die regelmatig door anderen worden aangeraakt regelmatig schoon met een desinfecterend middel.

Overige berichten